DE TUINPOORT VAN NU

Het Viderim frame voor uw poort

De frames zijn standaard voorzien van de nodige uitsparingen voor de montage van de slotkast, klink met schilden en natuurlijk de cilinder. Tevens heeft het twee gelaste oren voor de montage van de oogbouten. Het frame is links en rechts op de vertikale staanders voorzien van uitsparingen waarin de horizontale liggers worden geplaatst voor de bevestiging van de planken. Het is niet nodig deze liggers vast te schroeven. Standaard volbad verzinkte poortframes zijn er in de breedte maten 90, 100, 110 en 120 cm. De hoogtemaat van de standaard frames is 190 cm.

Kozijnen

Wilt u de Viderim® poort hangen in een kozijn, dan kunt u bij ons optioneel een kozijn bestellen. De mogelijkheden hiervoor zijn (hard) hout of staal.  Kijk voor de mogelijkheden op de pagina kozijnen.

Hang- en sluitwerk

Het optionele slot van de tuinpoort valt in het poortframe en kan eenvoudig gemonteerd worden. Ook zijn er optioneel sets verkrijgbaar voor de montage van een dubbele poort. Daarnaast kunt u bij ons al het benodigde hang- en sluitwerk bestellen om de poort op een solide wijze te bevestigen.

Viderim dealers

webmaster@viderim.nl