DE TUINPOORT VAN NU

AFWIJKENDE FORMATEN

Viderim poortframeViderim heeft een modulair poortframe in het programma. Met standaard onderdelen kunt u elke poortbreedte maken tot maximaal 150 cm, in de hoogte maat 190 cm

HET POORTFRAME OP MAAT GEMAAKT

Naast het modulaire frame met een vaste hoogte van 190 cm, dat in elke breedte tot 150 cm kan worden gemaakt, hebben wij ook de materialen om een poort in de hoogte aan te passen, met een minimale hoogte van 120 cm.

DUBBELE POORTEN

Met de standaard breedte types van 90, 100, 110 en 120 in combinatie met een aangepaste breedte maat, of met gebruik van twee aangepaste breedtes, is een doorrij-breedte te realiseren van ca 300 cm. In combinatie met het Viderim modulaire kozijn heeft u een stabiele toegangspoort tot uw terrein.

KANT EN KLARE POORTEN

Viderim dealers

Viderim bied u de mogelijkheid om poorten kant en klaar te kopen. Onder opgave van de draairichting kunnen wij u poorten leveren met een vertikale of horizontale vulling. Dit kan uiteraard in de standaard breedte maten alsook in de modulaire uitvoering. Nagenoeg elk materiaal is te gebruiken als vulling voor de poort.
webmaster@viderim.nl