Tuinpoort

Viderim® is een nieuw hoogwaardig tuinpoort-concept dat modulair is opgebouwd.

Afhankelijk van uw situatie en wensen bestelt u een poortframe in een standaard maat van 90, 100, 110 en 120 of in elke gewenste breedte tot maximaal 150 cm. Vervolgens kiest u waarmee u dit poortframe wilt dichtmaken. Dat kan met planken, maar eventueel ook met kunststof of andere materialen, zowel horizontaal als verticaal.

Wat maakt de Viderim® tuinpoort nu zo uniek?

Het frame is vol-bad verzinkt en door de unieke manier van bevestiging van het binnenwerk is het niet nodig in het frame te worden geboord. Dat voorkomt roestvorming door beschadiging van de zinklaag bij boren.

Viderim® tuinpoorten zijn modulair opgebouwd

U koopt dus een poort-frame en kunt zelf bepalen of u het frame dichtmaakt met eigen materialen dan wel met materiaal dat u bij ons aanschaft. Zoals u op de foto’s kunt zien, zijn er in het frame boven, in het midden en onder uitsparingen aangebracht waarin 3 horizontale planken kunnen worden geschoven. De verticale planken worden op deze 3 horizontale planken geschroefd. Doordat de planken binnen het frame vallen kunnen ze geen enkele kant meer op en heeft u de poort dichtgemaakt zonder in het frame te hebben geboord. Wilt u het poortframe dichtmaken met kunststof (composiet), dan hebben wij daarvoor optioneel een U-profiel ontwikkeld waartussen u de kunststof plaat schuift. Dit geheel wordt dan weer in het poortframe gezet. Ook kunnen wij u binnenwerk leveren in verschillende materialen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wilt u een dubbele poort? Ook daaraan is gedacht. Op eenvoudige wijze kunt u via de optionele montage set een dubbele poort plaatsen.

Viderim® poorten onderscheiden zich door kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid!

Viderim dealers

webmaster@viderim.nl