Het Viderim frame voor uw poort

De frames zijn standaard voorzien van de nodige uitsparingen voor de montage van de slotkast, klink met schilden en natuurlijk de cilinder. Tevens heeft het twee gelaste oren voor de montage van de oogbouten. Het frame is links en rechts op de vertikale staanders voorzien van uitsparingen waarin de horizontale liggers worden geplaatst voor de bevestiging van de planken. Het is niet nodig deze liggers vast te schroeven. Standaard volbad verzinkte poortframes zijn er in de breedte maten 90, 100, 110 en 120 cm. De hoogtemaat van de standaard frames is 190 cm.

Kozijnen

Wilt u de Viderim® poort hangen in een kozijn, dan kunt u bij ons optioneel een kozijn bestellen. De mogelijkheden hiervoor zijn (hard) hout of staal.  Kijk voor de mogelijkheden op de pagina kozijnen.

Hang- en sluitwerk

Het optionele slot van de tuinpoort valt in het poortframe en kan eenvoudig gemonteerd worden. Ook zijn er optioneel sets verkrijgbaar voor de montage van een dubbele poort. Daarnaast kunt u bij ons al het benodigde hang- en sluitwerk bestellen om de poort op een solide wijze te bevestigen.

Afwijkende formaten

Viderim Port FrameViderim heeft een modulair poortframe in het programma. Heeft u een afwijkende breedte maat nodig dan kunnen wij u een frame leveren in elke gewenste breedte tot maximaal 150 cm, in de hoogte maat 190 cm.

Kant en klare poorten

Viderim bied u de mogelijkheid om een poort kant en klaar te kopen. Onder opgave van de draairichting kunnen wij u een poort leveren die geheel compleet wordt gemaakt met een vertikale of horizontale vulling. Voor de vertikale vulling hanteren wij standaard grenen geïmpregneerde planken of bangkirai planken om en om geplaatst. Voor een horizontale vulling monteren wij standaard grenen dubbel rabat geïmpregneerde planken of composiet stapelplanken. Een ander type vulling kan in overleg worden gerealiseerd.

De kant en klare poorten kunnen worden geleverd in de standaard hoogte van 190 cm en de breedte 90, 100, 110 en 120 en natuurlijk ook in de modulaire uitvoering, hoogte 190 cm.

Benodigdheden voor dubbele poorten

Dubbele poort montage set
Poortvanger
Grondgrendel.
Slotset dubbele poort
Aanpassing breedte maat 1 vleugel
Aanpassing breedte maat beide vleugels
Meeloopwiel ter ondersteuning

Viderim dealers

webmaster@viderim.nl