Viderim ook tijdens de vakantie 24/7 bereikbaar

De zomervakantie staat weer voor de deur. Als het weer dan ook nog mee werkt is er voor de thuisblijvers en klussers wellicht veel te doen in de tuin.
Viderim blijft hiervoor dan ook 24/7 bereikbaar om diegene te helpen met een prachtig pakket aan materialen om de tuinpoort voor de komende decennia in orde te maken.

Standaard Viderim  poortframe

Het standaard poortframe in de maten 90, 100, 110 en 120 cm of het modulaire frame waarmee breedte maten tot 150 cm in elke maatvoering gemaakt kunnen worden liggen voor u klaar. In combinatie met het modulaire kozijn kan er een tuinpoort worden gemaakt die aan ieders wensen kan voldoen. Of u nu een vertikale of een horizontale vulling in de poort wilt aanbrengen alles is mogelijk. Hout, composiet, aluminium of metaal alle voornoemde materialen zijn in de
praktijk reeds met succes toegepast.

De kracht van een Viderim poortframe

Alle metalen delen van de poortframes en kozijnen zijn volbad-verzinkt. Het is de kracht van het Viderim concept dat er geen schroeven voor het bevestigen van de vulling in het frame worden gedraaid. Hierdoor wordt de aangebrachte zinklaag niet beschadigd en is een lange levensduur gegarandeerd. Al met al voldoende om een tuinpoort te creëren waar u nog vele jaren plezier en storingsvrij gebruik van kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en u zult zien dat onze kwaliteit prijs verhouding u zal verbazen.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie, voor de reizigers een behouden thuiskomst en voor de thuisblijvers
mooi weer en wellicht tot horens.